6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua - Ludogoreț 1-0, în play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie adusă de Chipciu!

Steaua – Ludogoreț 1-0, în play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie adusă de Chipciu!

Steaua s-a impus în partida cu Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în minutul 88 de Chipciu.

Steaua a dominat partida de pe Arena Națională cu unele excepții în care Ludogoreț a fost mai periculoasă. Elevii lui Gâlcă au avut și un penalty ratat tot de Chipciu, în minutul 34. Steaua a irosit mai multe ocazii de gol prin jucători precum Adi Popa, Chipciu, Sânmărtean sau Keșeru, motiv pentru care scorul putea fi mult mai mare.

Steaua a jucat în mare parte foarte agresiv, închizându-le bulgarilor toate culoarele, așa cum a cerut tehnicianul Costel Gâlcă. 

Partida nu a fost lipsită nici de cartonașe galbene, iar salvatorul de la București, Chipciu nu va mai putea participa la meciul retur. Chipciu a primit galben la doar un minut după ratarea penalty-ului. De asemeni Hamza, jucătorul pentru care s-au luptat ambele cluburi, transferat în cele din urmă de Ludogoreț, a primit și el galben.

Cosmin Moți, jucătorul celor de la Ludogoreț, fost om de bază a lui Dinamo, a fost îngerul salvator al echipei sale la o fază la care Steaua putea majora scorul. 

Returul se va disputa pe data de 27 august, la Sofia, tot pe stadionul național, de la aceeași oră, 21.45.

Vezi aici Live Text Steaua – Ludogoreț: 1-0

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă