15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua, aproape de a semna cu Luchin și Breeveld. Ce spune Argăseală

Steaua, aproape de a semna cu Luchin și Breeveld. Ce spune Argăseală

Steaua și-ar putea adăuga două nume noi la campania de transferuri din această vară, care până acum nu a impresionat deloc. Țintele steliștilor, Srdjan Luchin și Nicandro Breeveld, sunt tot mai aproape de a ajunge în Ghencea.

Valeriu Argăseală, președintele CA al Stelei, a declarat că se află în discuții avansate cu Luchin, în timp ce pentru Breeveld continuă negocierile cu cei de la Pandurii.

"Suntem în discuții destul de avansate cu Luchin. Rămâne să vedem în această săptămână cum le finalizăm. Despre Breeveld, am avut o discuție chiar în această zi cu domnul președinte Prunariu, rugându-l să ne spună unde ne aflăm în negocieri. Modul in care noi percepem negocierea este cu totul altul. Ma refer la aspectul financiar. Așteptăm răspunsul după ce va vorbi cu cei din Consiliul de Administrație. Astept acel raspuns", a declarat Argăseală, potrivit Dolce Sport.

Luchin, fost jucător al naționalei României dar și om de bază al lotului lui Dinamo, declara în iarnă că nu ajunge niciodată la Steaua. Între timp a fost transferat la Botev Plovdiv, în prima ligă bulgară, iar acum fostul dinamovist este mai rezervat în declarații, punând în prim plan partea financiară. Luchin mai are oferte și din străinătate, cu toate că nu a primit nimic concret până în acest moment. 

Luchin, 28 de ani, este jucătorul de care are nevoie Gâlcă în primul 11, el putând evolua atât ca fundaș central, cât și pe partea dreaptă a defensivei. Pentru el Steaua ar putea achita clubului bulgar, care se confruntă cu serioase probleme financiare, circa 250.000 euro.

Nicandro Breeveld, 27 de ani, din Suriname, este om de bază la Pandurii în primul 11 al gorjenilor. FC Pandurii cere circa 500.000 euro pe el, însă steliștii încearcă să obțină un preț mai bun. 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă