19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSteaua, aproape de a transfera un atacant, al doilea golgheter din sezonul...

Steaua, aproape de a transfera un atacant, al doilea golgheter din sezonul trecut al Ligii I

Steaua este foarte aproape de transferul unui atacant, după ce Costel Gâlcă a solicitat de mai multe ori întăriri la lot. Valentin Lemnaru, vârful celor de la Universitatea Cluj, se află la București pentru a negocia cu Steaua.

După mai multe luni de tatonări între cele două cluburi Valentin Lemnaru este foarte aproape de a ajunge sub comanda lui Costel Gâlcă, potrivit Dolce Sport. Dacă cele două părți se vor înțelege asupra termenilor contractuali, Lemnaru ar putea semna chiar și azi cu actuala campioană a României.

Valentin Lemnaru, 30 de ani, a marcat 13 goluri în 28 de meciuri, în sezonul trecut al Ligii I, cu 3 mai puține decât Liviu Antal (Vaslui), golgheterul competiției. Lemnaru mai are contract cu U Cluj până în vara lui 2016, astfel că Steaua va trebui să plătească o sumă considerabilă, pentru Liga I.

Lemnaru a evoluat la mai multe cluburi din Liga I, iar din 2009 a fost cedat de către Dinamo la Pandurii. În perioada 2009 – 2013 a jucat fie la Pandurii, fie sub formă de împrumut la U Cluj. Clujenii l-au transferat definitiv, liber de contract, în toamna lui 2013.

Cifrele transferului la Steaua vor fi făcute publice după ce contractul se va oficializa. Totuși, potrivit site-ul de specialitate transfermarkt.com, Lemnaru este cotat la 1 milion euro.

 

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă