18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua, favorită în derby-ul cu Dinamo. Câinii promit o replică dură

Steaua, favorită în derby-ul cu Dinamo. Câinii promit o replică dură

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, admite că Steaua ester marea favorită a derby-ului de la sfârşitul săptămânii viitoare. Dinamovistul promite fanilor că elevii săi vor da o replică bună campioanei României.

Partida cu Steaua este programată vinerea viitoare, pe Arena Naţională. Până atunci, Dinamo are meci  în Ştefan cel Mare, duminică, de la 17.30, cu Pandurii, în etapa a XII-a a Ligii Întăi şi cu CS Mioveni, marţi, de la ora 18, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti.

"Mă gândesc încă de-acum la meciul cu Steaua. Avem cu Pandurii în campionat, apoi marți mă confrunt cu Claudiu (Niculescu) în Cupă, iar vineri… Steaua. Trebuie să fiu atent la acest lucru. Steaua e favorită, dar nu o să aibă un meci ușor cu noi. E duelul orgoliilor, iar jocul o să fie deschis oricărui rezultat. Dacă trecem de Steaua, mă gândesc la mai mult. Până atunci, e foarte important să obținem cele trei puncte cu Pandurii. Pentru că nu e doar o zicală: victoriile aduc victorii. Întâlnim o echipă foarte bună, dar noi avem jucători care pot face diferența. În economia luptei pentru titlu nu ne putem permite absolut niciun pas greșit acasă. Apoi avem din nou o partidă foarte importantă, cu CS Mioveni, dar am încredere în băieți și sunt convins că vom ieși învingători din ambele partide și astfel vom fi superpregătiți mental pentru disputa cu eterna noastră rivală", a declarat antrenorul alb-roșilor pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Stoican este mulţumit de evoluţia echipei sale pe care o consider disciplinată, însî recunoaşte că de-a lungul unui meci pot intervenit situaţii neaşteptate.

"Trebuie să te adaptezi imediat, în funcție de adversar, deoarece sunt destui jucători cu personalitate care fac lucruri importante pentru echipa lor, iar tu ca antrenor trebuie să le atragi atenția jucătorilor tăi că se întâmplă ceva la care nu te-ai așteptat. De aceea mă și transform în timpul unui meci și devin foarte irascibil. Sunt atent și la jucătorii mei, și la ce face adversarul. E destul de greu să te abții uneori, mai ales atunci când jocul e așa cum l-ai anticipat, dar tabela îți arată un scor de favorabil", a explicat tehnicianul dinamovist.

 

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă