12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua, înfrântă de Manchester City, cu 5-0. Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf,...

Steaua, înfrântă de Manchester City, cu 5-0. Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf, dezamăgiți de rezultat

Echipa engleză Manchester City a învins Steaua, marți seara, pe Arena Națională din Capitală, cu scorul de 5-0 (2-0), în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal. În acest context, finanțatorul clubului de fotbal, Gigi Becali, a calificat rezultatul drept o „umilință”. Totodată, antrenorul Laurențiu Reghecampf a precizat că au fost făcute „prea multe greșeli personale”, informează Agerpres.

„Când am căzut cu ei am zis că doar Dumnezeu ne poate ajuta să îi batem, că sunt prea puternici. Dar nu mă așteptam la diferența asta așa de mare, mă așteptam la un 2-0, 3-0 pentru ei. Și nu mă refer doar la scor, a fost diferență și de valoare, parcă se juca de-a șoarecele și pisica. E umilință, iar eu când sunt învins nu-mi place. Milioanele și miliardele puteau schimba ceva pentru noi în seara asta. Fotbalul nu mai este ce era înainte, acum fotbalul îl joacă milioanele de euro”, a spus Gigi Becali.

Becali a adăugat că și-a dat seama care este valoarea echipei Steaua în partida cu Manchester City: „Sunt puțin dezamăgit, nu mai am chef să fac nimic. Mie nu-mi place să fiu la coadă, iar în Europa League acolo ești. Mi-am dat seama care e valoarea noastră. Mai îmi arde mie de Alibec sau Ivan când iau cinci? Nu mă mai interesează nimic. Când văd că nu pot la nivelul ăsta îmi vine să mă las de fotbal”.

Totodată, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf a precizat că jucătorii nu au respectat indicațiile sale.

E un meci din care trebuie să învățăm foarte multe lucruri. Din păcate am primit prea multe goluri, am făcut prea multe greșeli personale. Ca fundaș central trebuie să joci simplu. Nu au făcut ceea ce le-am spus. Sunt jucători care deocamdată nu pot să joace la acest nivel, dar nu vreau să dau vina pe nimeni. În seara asta am pierdut ca echipă. Vreau să mă bucur de calificarea în grupele Europa League și să avem un traseu cât mai lung. Trebuie să rămânem însă cu picioarele pe pământ pentru că încă nu am realizat nimic, doar o calificare în Europa League. Dacă vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor trebuie să facem față acestor meciuri. Iar deocamdată nu putem face față. A fost probabil și teamă, și lipsă de experiență. E diferență foarte mare, ei au cumpărat fotbaliști de 180 de milioane, iar noi am adus câțiva jucători, să fim serioși. Noi am încercat, ne-am dat silința, dar asta e diferența între noi și ei”, a explicat tehnicianul.

Reghecampf a adăugat că jucătorilor săi le-a lipsit agresivitatea și atitudinea în partida cu formația engleză. „Sper ca toți să învățăm din această înfrângere și să avem o altă atitudine atunci când întâlnim echipe de nivelul acesta. Din păcate nu am mai avut atitudinea din meciul cu Sparta Praga, sunt foarte multe lucruri care trebuie rezolvate repede. Au fost greșeli foarte mari pe care ei nu au voie să le facă la nivelul acesta. Nu am avut agresivitate și nici dorința de a câștiga mingea în anumite momente. Eu nu am ce să-mi reproșez, cu siguranță suntem vinovați toți. Am spus că nu vreau să găsesc un vinovat”, a spus antrenorul.

 

Echipa de fotbal Steaua a fost învinsă marți seara de formația engleză Manchester City cu scorul de 5-0 (2-0), pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Manșa secundă va avea loc pe ”Etihad Stadium” în data de 24 august.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă