18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua, număr de meciuri record în prima jumătate a sezonului

Steaua, număr de meciuri record în prima jumătate a sezonului

Steaua București va disputa nu mai puțin de 35 de meciuri pe parcursul primei jumătăți a sezonului 2014-2015, acesta fiind un record în istoria clubului. În plus o parte a jucătorilor steliști evoluează în paralel și la echipele naționale.

Cupa României, Cupa Ligii, Supercupa României, Liga I, Liga Campionilor (doar preliminarii), Liga Europa, acestea sunt competițiile în care Steaua a evoluat sau încă mai evoluează în prima jumătate a sezonului, în total având de disputat 35 de meciuri. Dintre acestea doar 17 au loc în Liga 1, restul fiind disputate în celelalte competiții, majoritatea dintre ele în sistem eliminatoriu.

Recordul precedent a fost stabilit în perioada lui Reghecampf, în funcția de tehnician, 33 de partide (2013), respectiv 31 (2012).

În prezent Steaua continuă să evolueze, în paralel cu Liga 1, în Cupa României, Cupa Ligii și Liga Europa. În plus jucători precum Szukala, Arlauskis, Varela, dar și fotbaliștii care îmbracă tricolorul evoluează în paralel și la echipele naționale, de unde se mai adaugă câte 4 meciuri.

După două titluri câștigate consecutiv, echipa, acum coordonată de tehnicianul Costel Gâlcă, are ca obiectiv principal al treilea titlu.

Cele mai citite

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...
Ultima oră
Pe aceeași temă