10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu

Steaua a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, duminică seara, în fața formației Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Gaz Metan Mediaş, informează Agerpres.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Munteanu (26), cu o contribuție majoră din partea fundașului stelist Bogdan Mitrea, care a deviat decisiv șutul.

Steaua a ratat un penalty prin Fernando Boldrin (54), care a șutat în bară, și nu a reușit să profite de superioritatea numerică de care a beneficiat după eliminarea lui Valentin Crețu (Gaz Metan), în min. 71.

Steaua a pierdut ambele meciuri din acest campionat pe teren propriu în fața unui formații din Ardeal (1-2 cu CFR Cluj, 0-1 cu Gaz Metan).

Gaz Metan e neînvinsă de cinci etape, în care a înregistrat trei victorii și două goluri.

A marcat: Alexandru Munteanu (26). 
Fernando Boldrin (Steaua) a ratat un penalty în min. 54 (bară). 
Cartonaș roșu: Valentin Crețu (Gaz Metan) 71.

Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitri asistenți: Iulian Radu (București), Ionuț Marius Bobe (Videle); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) 
Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Bogdan Buhuș (Bârlad) — LPF.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă