11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua a pierdut primul amical al verii, după 1-2 cu FC Chiasso

Steaua a pierdut primul amical al verii, după 1-2 cu FC Chiasso

Steaua a pierdut primul amical al verii, fiind învinsă ce echipa din a doua ligă elvețiană, FC Chiasso, cu scorul de 2-1. Steaua efectuează un stagiu de pregătire în Elveția, acolo unde va mai disputa și alte meciuri amicale.

Partida Steaua – Chiasso nu a fost televiziată, însă roș-albaștrii și-au anunțat fanii, cu privire la rezultatul partidei, prin pagina oficială de Facebook a clubului. Steliștii au marcat prin Pîrvulescu, în minutul 16, în timp ce elveţienii au înscrisprin  Muharemi '60 şi Magnetti '67.

Noul antrenor al Stelei, Constantin Gâlcă, a trimis în teren o echipă formată din: Niţă – Râpă, Szukala, Toşca, Latovlevici – Grădinaru, Neagu, Pîrvulescu – Vâlceanu, Iancu, Stanciu. În repriza secundă, pentru Steaua au evoluat: Niţă (Cojocaru '65) – G. Matei, Râpă, Varela, Toşca (Pham-Huy '70) – Târnovan, Răduţ, Tănase – Chipciu (Pîrvulescu '70), Keşeru, Ad. Popa.

Meciul pierdut cu Chiasso a fost primul pentru Gâlcă pe banca Stelei. Cel de-a doilea meci amical al Stelei va avea loc miercuri, de la ora 20.00, cu formaţia elveţiană FC Lugano.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă