13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleSteaua a stabilit primele pentru Liga Campionilor și Liga Europa. Elevii lui...

Steaua a stabilit primele pentru Liga Campionilor și Liga Europa. Elevii lui Rădoi vor câștiga o AVERE

Gigi Becali vrea să-i motiveze pe jucătorii de sub comanda lui Mirel Rădoi cu sume uriașe. Fiecărui fotbalist i-ar fi fost promisă o primă de 120.000 euro pentru o calificare în grupele Ligii Campionilor, la cererea tehnicianului.

Mirel Rădoi a avut o discuție cu finanțatorul echipei și nașul său, Gigi Becali, pentru ca acesta să stabilească mai repede primele pe care le va da jucătorilor în cazul în care campioana României va ajunge în grupele celor două competiții europene.

Citește și Becali vrea un portar de Champions League. Cine i-ar putea duce pe steliști în grupele Ligii

Dacă Steaua va ajunge în grupele Ligii Campionilor, Becali este pregătit să ofere câte 120.000 euro fiecărui jucător, iar pentru o calificare în grupele Ligii Europa, suma ar urma să fie de 20.000 euro, potrivit fanatik.ro.

Totuși primele le vor fi oferite jucătorilor cel mai probabil anul viitor, atunci când vor veni banii de la UEFA, deoarece Becali a spus că nu va mai băga bani din buzunarul său în echipă.

După ce, la dubla cu AS Trencin echipa nu a părut foarte montată, Rădoi a luat decizia ca jucătorii săi să afle ce prime le vor fi oferite în caz de performanță tocmai pentru a-i motiva. Cu toate că duce lipsă de experiență la nivel tehic. Rădoi a reușit să salveze de două ori duelul cu Trencin, prima dată în tur și a doua oară în retur, în ambele cazuri el băgându-și în ședință echipa la pauză. În ambele cazuri, după i primă repriză ratată, jucătorii au revenit în partea a doua marcând de două ori.

Steaua a trecut cu emoții de Trencin, cu scorul de 2-0, în tur și 2-3, în retur. Următoarea sa adversară din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor este Partizan Belgrad. 

Citește și Becali se apucă de “vopsit” jucătorii. Preţul plătit de Steaua pentru a evita INSOLVENŢA

 

Cele mai citite

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă