11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua are un nou antrenor: Constantin Gâlcă, în locul lui Reghecampf

Steaua are un nou antrenor: Constantin Gâlcă, în locul lui Reghecampf

Tehnicianul Constantin Gâlcă a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti. Gâlcă îl înlocuiește pe Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta a plecat la formaţia saudită Al Hilal.

Constantin Gâlcă a fost la Penitenciarul Poarta Albă pentru a discuta cu Gigi Becali, după care el a fost anunțat drept noul tehnician al campioanei României. După plecarea lui Reghecampf în Arabia Saudită au apărut mai multe opțiuni pentru banca tehnică a clubului Steaua, însă Gâlcă a fost cel pe care Becali și l-ar fi dorit de la bun început, potrivit surselor din cadrul clubului.

Gâlcă antrenează în prezent și naționala Under 17 a României. Înainte de a se întoarce în fotbalul românesc el a mai antrenat echipa secundă a clubului spaniol Almeria.

Constantin Gâlcă, în vârstă de 42 de ani, a evoluat în cariera sa la cluburile: Progresul Bucureşti, FC Argeş, Steaua, Real Mallorca, Espanol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria şi Gimnastic Tarragona.

La naționala României, Gâlcă a avut 68 de prezenţe și a reuşit să marcheze patru goluri. El a participat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 şi 1998 şi ale Campionatului European din 1996 şi 2000.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă