7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua Bucureşti, salută ultimele modificări ale forului UEFA

Steaua Bucureşti, salută ultimele modificări ale forului UEFA

Modificările anunţate în ultimele săptămâni în structura cupelor europene, începând cu sezonul 2018-2019, au fost oficializate  de UEFA. Conducerea vice-campioanei este de părere că noile reglementări vor favoriza pe Steaua, care va deveni o prezenţă constantă în grupele Ligii.

UEFA a anunţat oficial introducerea unui nou sistem al coeficienţilor. Astfel, va fi luat în calcul doar coeficientul fiecărei echipe, fără cel al ţării din care formaţia face parte, cu excepţia cazului în care coeficientul respectiv este mai mic de 20 % faţă de cel al statului.

Acest lucru creează premisele ca Steaua să fie cap de serie în play-off-ul competiţiei, lucru care ar ajuta-o mult în tentativa de a ajunge la masa bogaţilor.

UEFA va ţine, în acelaşi timp cont şi de performanţele istorice în cupele europene ale fiecărei grupări în stabilirea coeficientului, iar rezultatele de pe teren vor oferi mult mai mulţi bani echipelor decât cota de market-pool.

"Noile reglementări ale FIFA şi UEFA în privinţa Ligii Campionilor sunt o mare bucurie pentru noi. Pentru că nu se va mai lua coeficientul ţării, ci va conta palmaresul şi istoria.

De acum încolo, 30% vor conta aceste lucruri, astfel că vom fi capi de serie peste tot. Sumele vor creşte considerabil, vom lua 40 de milioane de euro din participarea în Ligă. Aceste noi reglementări îmi dau mie puterea să fac o echipă puternică la Steaua. Vă promit eu asta", a spus George Becali pentru DigiSport.

Până la pătrunderea în Champions League visată de patron, Steaua va lupta pentru primăvara europeană în EL într-o grupă cu Zurich, Osmanlispor şi Villarreal.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă