14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSteaua câştigă aproape 4 milioane de euro din Europa

Steaua câştigă aproape 4 milioane de euro din Europa

Steaua va juca în grupele Ligii Europa. Pentru prezenţa în Liga Campionilor şi Europa League, Steaua va primi 3, 775 de milioane de euro, sumă la care se adaugă banii obţinuţi în urma rezultatele din Liga Europa şi cota din drepturile TV.

Campioana României va primi 2,1 milioane de euro pentru participarea în play-off-ul Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de Ludogoreţ Razgrad.

De asemenea, pentru că este campioană şi nu a atins faza grupelor, Steaua va mai primi suma de 200.000 de euro. Pentru că a evoluat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor şi nu a ajuns în faza grupelor, "roş-albaştrii" vor mai încasa un bonus de 175.000 de euro, scrie Mediafax.

Totodată, Steaua va primi bonusul de 1,3 milioane de euro pentru prezenţa în faza grupelor Ligii Europa.

Astfel, campioana României şi-a asigurat până acum 3,775 de milioane de euro, fără a lua în considerare cota "market-pool" şi nici rezultatele viitoare din Liga Europa.

Steaua va mai fi premiată în funcţie de rezultatele din Grupa J, în care va întâlni pe Aalborg, Dinamo Kiev şi Rio Ave. O victorie în faza grupelor Ligii Europa este recompensată cu 200.000 de euro, iar o remiză cu 100.000 de euro. Câştigătoarele de grupe vor mai încasa câte 400.000 de euro, iar ocupantele poziţiilor secunde câte 200.000 de euro.

Steaua va debuta, joi, pe teren propriu, de la ora 22.05, împotriva echipei daneze Aalborg, într-un meci contând pentru Grupa J a Ligii Europa. Partida se va disputa pe Arena Naţională, fără spectatori, conform unei decizii a UEFA, luată din cauza comportamentului fanilor stelişti la meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă