9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua învinge FC Botoşani

Steaua învinge FC Botoşani

Echipa Steaua a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia FC Botoşani, într-un meci din runda a XXXIII-a, în care a evoluat cu doi jucători mai puţin din minutul 63, relatează Mediafax

Astfel, Steaua a revenit pe locul 1 în Liga I, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Golurile au fost marcate de Varela în minutul 23 şi Stanciu ‘în minutul 43.

1-0: Lovitură liberă de pe dreapta, Adrian Popa centrează în careu, iar Varela înscrie cu latul de la 11 metri în colţul din dreapta lui Lazar.

2-0: Stanciu a primit o minge de pe stânga, a trecut de un adversar şi a şutat de la opt metri lateral stânga la colţul lung.

În minutul 54, Andrei Prepeliţă a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Danci. În minutul 63, Alexandru Bourceanu a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pentru cel roşu, după un fault asupra lui Vaşvari. Bourceanu intrase în teren în minutu 58, în locul lui Rusescu.

Steaua: Niţă – Râpă, Tamaş, Varela, Toşca – Prepeliţă, Neagu – Ad. Popa, Rusescu (Bourceanu ’58), Stanciu (Latovlevici ’83) – Ţucudean (Papp ’71). Antrenor: Constantin Gâlcă.

FC Botoşani: Lazar – Patache, Oltean, Ngadeu (Martinus ’46), Faug-Porret, Acsinte – Vaşvari – Ngankam, Danci (Ivanovici ’69), Croitoru (Roşu ’28) – Batin. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Tamaş ’12, Bourceanu ’62, ’63, Stanciu ’67 / Ngadeu ‘5, Danci ’61, Faug-Porret ’69.

Cartonaşe roşii: Prepeliţă ’54, Bourceanu ’63.

Arbitri: Marius Avram (central) – Bogdan Gheorghe, Florin Păunescu (asistenţi) – Adrian Cojocaru, Ionuţ Coza (adiţionali) – Mihai Marius Marica (rezervă).

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Marcel Vasile.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

 

Cele mai citite

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă