19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSteaua joacă cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf: Va fi...

Steaua joacă cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf: Va fi foarte greu pentru noi

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia engleză Manchester City, în play-off-ul Ligii Campionilor. Prima partidă va avea loc la Bucureşti, în 16 sau 17 august. Returul este programată la Manchester, în 23 sau 24 august, informează Agerpres.

În cazul în care nu va reuși să treacă de City și să se califice în grupele Ligii Campionilor, vicecampioana României va evolua în grupele Europa League. Steaua nu a fost cap de serie la tragerea la sorți, iar Manchester City era cel mai valoros adversar din urna favoritelor.

Antrenorul echipei Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat că Steaua are o șansă în meciul cu Manchester City.

„Sincer, nu doream City. Dar așa cum în turul trei am avut șansa să tragem o echipă cu care să ne batem de la egal la egal (n.r. — Sparta Praga), de data asta am avut norocul să tragem cea mai bună echipă dintre cele cinci (n.r. — Manchester City). Dar în fotbal totul este posibil, avem și noi o șansă cu City și trebuie să profităm de ea. Poate avem norocul să-i prindem la început de drum și să aibă anumite probleme, deși nu cred asta. Eu am mai avut ocazia să joc împotriva lui Bayern, iar Guardiola, indiferent de jucătorii pe care îi are la dispoziție, pregătește meciurile foarte bine. El este unul dintre cei mai mari antrenori din lume”, a spus el.

Tehnicianul a recunoscut că și-ar fi dorit ca Steaua să întâlnească în play-off un adversar mai accesibil precum Ajax Amsterdam sau FC Porto. „Va fi foarte greu pentru noi, dar eu gândesc pozitiv și vom vedea. Din partea noastră și a jucătorilor va fi o ambiție în plus pentru că e o mândrie să joci cu o echipă de un asemenea nivel și poate reușim să facem două jocuri bune și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Oricare alt adversar în afară de Manchester City era mai ușor. Eu aș fi vrut Ajax sau Porto, mă gândeam că împotriva lor avem cât de cât o șansă. Dar nu se știe. Poate acum înainte de meciul cu City nu avem nicio șansă, iar la sfârșit ne vom califica, nu se știe”, a adăugat antrenorul.

Laurențiu Reghecampf este convins că suporterii steliști vor veni în număr mare la partida cu Manchester City de pe Arena Națională. „Sper să fie arena plină, eu sunt sigur că fanii vor veni în număr mare să ne susțină la meciul cu City. Arena Națională este încăpătoare, dacă vin 50.000 și ne vor susține din primul minut, iar echipa noastră va avea o evoluție bună, cu siguranță va fi un spectacol reușit”, a precizat Reghecampf.

Steaua a eliminat-o pe Sparta Praga în turul al treilea preliminar, după1-1 în Cehia și 2-0 la București.

Manchester City, care a terminat pe locul patru în sezonul trecut din Premier League, este antrenată din această vară de celebrul tehnician spaniol Josep Guardiola. 

Rezultatele tragerii la sorți pentru play-off-ul Ligii Campionilor: (16/17 august, respectiv 23/24 august)

Ruta campioanelor 
Ludogoreț Razgrad (Bulgaria) — Viktoria Plzen (Cehia) 
Celtic Glasgow (Scoția) — Hapoel Beer-Sheva (Israel) 
FC Copenhaga (Danemarca) — APOEL Nicosia (Cipru) 
Dundalk FC (Irlanda) — Legia Varșovia (Polonia) 
Dinamo Zagreb (Croația) — Red Bull Salzburg (Austria)

Ruta noncampioanelor 
Steaua — Manchester City (Anglia) 
FC Porto (Portugalia) — AS Roma (Italia) 
Ajax Amsterdam (Olanda) — Rostov (Rusia) 
Young Boys Berna (Elveția) — Borussia Moenchengladbach (Germania)
Villarreal (Spania) — AS Monaco (Franța)

 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă