12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua l-a transferat pe Gabriel Tamaș. Nu este primul dinamovist care "trădează"

Steaua l-a transferat pe Gabriel Tamaș. Nu este primul dinamovist care “trădează”

Steaua a realizat cel de-al doilea transfer al iernii. Fostul dinamovist Gabriel Tamaș a semnat cu gruparea din Ghencea un contract pe doi ani de zile. 

Fundaşul Gabriel Tamaş a evoluat ultima dată la Watford, el urmând să evolueze, în cazul în care se va recupera după o accidentare, în tricoul Stelei. Fostul jucător al lui Dinamo va câștiga 25.000 euro lunar în Ghencea, conform Mediafax. 

"Gabriel Tamaş e jucătorul Stelei pentru următorii doi ani, a semnat acum", a declarat Florin Manea, impresarul jucătorului. Cu toate că inițial se vorbea despre o accidentare a lui Tamaș care l-ar putea ține 9 luni departe de teren, Manea spune că fotbalistul este apt de joc."Normal, Gabi este apt sută la sută. Poate juca din retur pentru Steaua, nu e nicio problemă". 

Citește și Tamaș: Steaua mi-a făcut "o ofertă de nerefuzat"

Tamaş a evoluat ultima oară la echipa engleză Watford, iar în septembrie 2014 a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Conform unor surse din anturajul jucătorului, Tamaş a avut o ofertă şi din parte fostului său club Dinamo, la care a fost legitimat în 2002/2003, 2004/2005 şi 2008/2009, dar care a fost mult mai mică decât cea a grupării rivale.

Gabriel Tamaș se alătură unui grup de peste 50 de fotbaliști care de-a lungul timpului și-au trecut în palmares atât Dinamo, cât și Steaua. Nu de puține ori ei au fost vehement criticați de suporterii celor două echipe.

Tamaș se va alătura, vineri, lotului lui Costel Gâlcă, în cantonamentul din Spania. 

 

 

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă