14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua l-a transferat pe Teixeira. Rădoi își face echipă de Liga Campionilor

Steaua l-a transferat pe Teixeira. Rădoi își face echipă de Liga Campionilor

UPDATE 8 iulie. Transferul lui Filipe Teixeira la Steaua a căzut, după ce cele duă părți nu s-au înțeles asupra unor puncte din contract. Mijlocașul portughez va evolua în schimb pentru Astra Giurgiu în noul sezon al Ligii I.

Citește și Astra îi dă lovitura lui Gigi Becali! Ce jucător i-a furat de la Steaua

—-

Steaua a semnat o înțelegere cu mijlocașul portughez Filipe Teixeira, care va evolua pentru campioana României în următorul sezon. Teixeira a fost la un pas de a semna cu Astra prima dată.

Fostul jucător al Petrolului trebuia să semneze cu Astra Giurgiu, însă cele două părți nu s-au înțeles asupra unor termeni, iar mijlocașul a fost astfel deturnat din drumul său spre echipa de la Dunăre, conform Digi Sport.

Teixeira va câștiga 230.000 de euro, în loc de 180.000 la Astra. În plus, alături de Steaua are şansa să evolueze în grupele Ligii Campionilor.

Portughezul a mai evoluat până acum trei cluburi din România: FC Braşov (12 meciuri), Rapid (40 de jocuri), şi Petrolul (49 de partide).

 

 

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă