21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua mai pierde un nume important. "Există oferte pe numele lui"

Steaua mai pierde un nume important. “Există oferte pe numele lui”

Mirel Rădoi, noul coordonator al băncii tehnice a Stelei, riscă să-și piardă toți oamenii de bază din lot înaintea noului sezon al Ligii I. Mijlocașul Cristi Tănase este foarte aproape de o despărțitre de campioana României.

După ce a evoluat timp de 6 sezoane pentru roș-albaștri Cristi Tănase își dorește tot mai mult să plece în străinătate, iar Steaua nu duce lipsă de oferte. Nicolae Dică, antrenor secund la echipă, spune că Rădoi pregătește deja echipa fără a-l mai lua în considerare și pe Tănase.

“Tănase şi-a făcut foarte bine treaba la Steaua în cei şase ani petrecuţi aici. El a dovedit că este un profesionist şi îşi doreşte să plece foarte mult. Ştim că există interes pentru el. El vrea să plece şi să se rezolve cît mai repede. Este benefic pentru el să joace în străinătate.  Tănase şi-a făcut treaba aici şi este momentul să schimbe echipa. În filozofia noastră de antrenament, ne pregătim fără Tănase în echipă”, a declarat Dică, potrivit GSP.

Citește și Pîrvulescu a plecat de la Steaua. Unde va juca în sezonul următor

Tănase este unul dintre cei mai scumpi jucători achiziționați de Steaua, după ce Becali a plătit pe el nu mai puțin de 1,8 milioane euro, în 2009, clubului FC Argeș.

Steaua s-a mai despătțit deja de alți 6 jucători de bază: Arlauskis, Latovlevici, Bourceanu, Prepeliță și Rusescu. 

Tot luni, Steaua i-a împrumutat pe Pîrvulescu și Vîlceanu la FC Voluntari, echipă nou promovată în primul eșalon. După ce l-a achiziționat doar pe Alcenat în debutul pauzei de vară, Steaua are nevoie de întăriri serioase în vederea meciurilor din preliminariile Ligii Campionilor.

Citește și FRF a semnat cu un nou sponsor. Ce vor avea inscripționat pe piept tricolorii

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă