15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua renunță la Keșeru, în schimbul a 2,7 milioane euro. Transferul lui...

Steaua renunță la Keșeru, în schimbul a 2,7 milioane euro. Transferul lui Rusescu poate fi finalizat

Steaua a ajuns la o înțelegere cu clubul din Qatar Al Gharafa, privind transferul lui Claudiu Keșeru. Golgheterul stelist ar urma să fie cedat în schimbul a 2,7 milioane euro, bani suficienți pentru un transfer definitiv al lui Rusescu la Steaua.

"Cluburile s-au înţeles, urmează ca şi jucătorul să se înţeleagă. Va pleca mâine sau poimâine pentru a-şi negocia contractul. Steaua va încasa aproape 2,7 milioane, cu mecanism de solidaritate, de 5 la sută, cu tot. Am negociat destul de mult această sumă", a spus Argăseală, conform Digi Sport.

Steliștii s-au pregătit deja pentru cazul în care Keșeru ar fi părăsit echipa, astfel că l-au transferat pe George Țucudean și în plus este în cărți pentru un transfer definitiv și Raul Rusescu. Acesta din urmă a fost doar împrumutat de la FC Sevilla, iar în vară ar urma să se întoarcă în Spania. Ibericii cer 2 milioane pentru Rusescu, suma pentru care Steaua l-a cedat în Spania în urmă cu 2 ani.

Atacantul Claudiu Keşeru, 28 de ani, a ajuns la Steaua în ianuarie 2014, când a semnat pentru două sezoane şi jumătate, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia. Cu 12 reuşite la finalul turului, Keșeru este în acest moment golgheterul Ligii I. Românul ar urma să câștige la arabi circa 2 milioane de euro anual.

Al Gharafa este antrenată de brazilianul Marcos Paqueta și ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte. Lider este Al Sadd, cu 40 de puncte.

 

Cele mai citite

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...
Ultima oră
Pe aceeași temă