17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘtefan Radu, titular și pasă de gol în meciul Inter-Lazio, ultimul din...

Ștefan Radu, titular și pasă de gol în meciul Inter-Lazio, ultimul din 2014

Fundașul român Ștefan Radu a încheiat anul în Serie A ca titular, evoluând în partida Inter Milan – Lazio Roma, scor 2-2. Românul, care a dat și o pasă de gol, ar putea schimba echipa din luna ianuarie.

Unul dintre jucătorii de bază ai lui Lazio Roma, Radu este curtat de mai multe echipe de top, atât din Italia, cât și din alte campionate europene.

Lazio a început duelul cu Inter cu un gol, Felipe Anderson deschizând scorul în minutul 2, după o pasă primită de la Ștefan Radu. Brazilianul a reușit dubla înainte de pauză (min.37), iar soarta meciului părea a fi pecetluită.

Totuși Inter a revenit în repriza secundă a jocului de pe San Siro și a restabilit egalitatea, după golurile lui Mateo Kovacic (min.66) și Rodrigo Palacio (min.80). Reușita lui Palacio a fost una dintre cele mai frumoase ale acestui tur de campionat.

Lazio ocupă locul 3, cu 27 de puncte, după 16 etape. Roma se află pe locul 2, cu 36 de puncte, în timp ce liderul Juventus are cu 3 puncte în plus.

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă