15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘtefan Radu va schimba postul în următoarele meciuri ale lui Lazio

Ștefan Radu va schimba postul în următoarele meciuri ale lui Lazio

Ștefan Radu, jucătorul de 28 de ani al lui Lazio Roma, va fi mutat de pe postul de fundaș stânga, unde a evoluat până acum, în centrul defensivei. Tehnicianul Stefano Pioli a luat această decizie, în urma accidentărilor care au restrâns lotul echipei.

Mutarea lui Ştefan Radu (28 de ani) în centrul defensivei, acolo unde va face pereche cu olandezul Stefan de Vrij, se va produce începând de la meciul cu Chievo, programat sâmbătă, la Verona, în etapa a XIII-a a campionatului italian, conform Mediafax.

Antrenorul Stefano Pioli se confruntă cu probleme în compartimentul defensiv, după accidentările lui Santiago Gentiletti şi Michael Ciani. La rândul său, Radu a revenit de curând după o accidentare, el evoluând în doar patru dintre cele 12 partide jucate de Lazio în acest sezon.

Sursa citată precizează că românul va evolua pe acest post în următoarele patru partide din Seria A, rămase de disputat până la Crăciun. Acestea reprezintă un test pentru fostul dinamovist, care ar putea fi pus pe lista de transferuri în mercato din ianuarie, în cazul în care nu va da randamentul aşteptat.

Olandezul Edson Brafheid l-a înlocuit cu succes pe Radu pe partea stângă a defensivei laziale. De asemenea, oficialii clubului din capitala Italiei sunt nemulţumiţi că, după ce a dorit foarte mult să plece în vară, jucătorul român a avut puţine apariţii în acest sezon, astfel că ei ar putea da curs numeroaselor oferte pe care le au pentru el, pentru a-şi echlibra bugetul

AC Milan şi Napoli sunt cluburile care îl au în vedere pe Ştefan Radu, a doua grupare dorindu-l şi în vară, când s-a lovit de preţul prea mare cerut pentru el, 15 milioane de euro.

Postul de fundaş central nu este unul necunoscut pentru Ştefan Radu, el mai jucând pe acestă poziţie atât în tricoul echipei Dinamo, cât şi în cel al formaţiei Lazio. Radu este la clubul italian din ianuarie 2008, după ce a fost transferat de la Dinamo.

Cele mai citite

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă