10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleStoican, deranjat de faptul că "Dinamo s-a văzut prea repede în cupele...

Stoican, deranjat de faptul că “Dinamo s-a văzut prea repede în cupele europene”

Flavius Stoican, antrenorul dinamoviștilor, este deranajat de faptul că echipa sa pierde meci după meci și s-a văzut mult prea devreme în cupele europene. Dinamo ocupă în continuare locul 4 în campionat, după înfrângerea cu CFR, scor 0-3.

"Sunt trist că nu am reuşit să învingem în această partidă, pentru că dacă am fi câştigat eram matematic pe un loc de Liga Europa. Aşa mai avem de tras. Nu sunt momente plăcute. Aşa cum am avut o serie bună de meciuri, nu vreau să fie mai mare tristeţea decât a fost atunci bucuria. Trebuie să rămânem realişti. Poate că faptul că ne-am văzut pe un loc de Liga Europa prea dereme a dus la această stare. Mă deranjează că nu reuşim să câştigăm. Oamenii pot spune orice, suporterii sunt prea sus ca să fim dezamăgiţi. Ei sunt unici. Mai avem mult de muncă pentru a ajunge la nivelul lor. E trist însă că unii oameni spun anumite lucruri. E greu cu astfel de acuze să motivez jucătorii şi e păcat pentru că sunt şi oameni care fac parte din fotbal. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că suntem în Liga Europa, chiar dacă ştim situaţia Vasluiului. Mai sunt trei meciuri de disputat. Azi poate scorul a fost prea drastic faţă de ce a fost pe teren. Am primit unele goluri pe contraatac. La ora actuală cred că este maximum ce puteam atinge cu acest lot. Sper ca sezonul viitor să ne atingem obiectivul, locurile 1-3", a spus Stoican, potrivit Mediafax.

Tehnicianul dinamovist a explicat decizia de a nu-l introduce ca titular pe Dorin Rotariu: "Sunt convins că nu am greşit când am decis să-l nu introduc pe teren pe Rotariu. Ştiam de ce o fac, el are nevoie ca lumea să-l iubească. Ştiam că nu va progresa la momentul acesta".

Flavius Stoican a afirmat că în ultimul timp au fost prea multe scandaluri în jurul echipei. "Suporterii pot scanda orice, dar parcă prea căutăm scandaluri peste tot. În ultimul timp prea au fost scandaluri, ba cu Rotariu, ba cu meciuri aranjate. Am jucători care vor să ajungă sus, dar nu sunt roboţi. Să mai lăsăm can-can-urile deoparte, să nu mai criticăm pe vorbe spuse de alţii. Trebuie să stăm cu capul sus şi atunci când pierdem şi să recunoaştem că adversarul a fost mai bun", a precizat Stoican.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I, în urma căruia ardelenii au urcat pe locul şase în clasament.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fl. Costea '20, Negruţ '48 şi Batin '90.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă