3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleStoican, optimist cu privire la şansele de a prelua o altă echipă

Stoican, optimist cu privire la şansele de a prelua o altă echipă

Flavius Stoican este optimist că va prelua o altă echipă după ce pe 12 noiembrie a demisionat din funcţia de antrenor al lui Dinamo. Stoican nu a precizat numele echipei cu care ar putea lucra în viitor.

"Cred că din iarnă, când se va termina turul de campionat, o să mă vedeţi la o altă echipă, pentru că la momentul acesta echipele au antrenori. Iar eu nu sunt genul care să vâneze posturi. Nu am oferte şi nu am luat în calcul astfel de discuţii. La finalul turului o să iau în vedere o situaţie sau alta. La orice echipă o să merg, sunt convins că o să scot maximum", a spus Flavius Stoican.

Întrebat dacă a fost prea obosit pentru a continua la Dinamo, Stoican a răspuns: "Nu a fost vorba despre oboseală, pentru că fotbalul este viaţa mea. Eu mănânc fotbal pe pâine, dimineaţa, la prânz şi seara. Pur şi simplu am căzut de acord cu domnul Negoiţă că trebuie să trecem la un alt nivel. Le-am promis oamenilor că ne vom bate la campionat şi mi se pare normal ca eu să fiu cel care decide atât timp cât eu răspund de rezultate".

Flavius Stoican s-a bucurat pentru foştii săi jucători şi pentru înlocuitorul său, Ionel Dănciulescu, în urma victoriei obţinute de Dinamo, scor 2-1, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. "Fiind obişnuit cu fotbalul, am stat în faţa televizorului şi am urmărit majoritatea meciurilor, în special pe cel de la Mediaş. M-am bucurat enorm pentru băieţi pentru că au pus suflet. Aveau nevoie de o victorie şi eram aproape sigur că o vor obţine. M-am bucurat pentru Danciu, pentru că ştiu cât de mult îşi doreşte să reuşească în această meserie", a menţionat el.

Stoican nu a dorit să îi dea sfaturi lui Dănciulescu, dar a menţionat că este important ca acesta să fie susţinut de persoanele din jurul lui. "Nu îmi permit să îi dau sfaturi lui Danciu, care a avut o carieră impresionantă. Am avut o discuţii doar despre viaţa de antrenor. El a avut şansa să înceapă la Dinamo şi e important să aibă şi noroc. Nu pot să fiu supărat că a venit în locul meu. Sunt convins că va avea un urcuş în antrenorat, chiar dacă îi va fi foarte greu. Important e ca el să îşi impună stilul pe care l-a dobândit ca jucător. La fel de important e ca oamenii din jurul lui să îl sprijine", a adăugat antrenorul.

Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit până la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat până la acea dată funcţia de director general al clubului.

Tehnicianul Flavius Stoican a primit, marţi, titlul de "antrenorul revelaţia anului" în cadrul Galei Premiilor Fanatik.

 

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...
Ultima oră
Pe aceeași temă