18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleStoican a dat ultimatumul: Etapa viitoare ar putea pleca de la Dinamo

Stoican a dat ultimatumul: Etapa viitoare ar putea pleca de la Dinamo

Flavius Stoican le-a dat un ultimatum elevilor săi, după ce Dinamo a suferit o nouă înfrângere, scor 0-1, cu Ceahlăul, în cadrul etapei a 25-a. Tehnicianul s-ar putea despărți din nou de “câinii roșii” etapa viitoare.

După înfrângerea cu CSMS Iași, de marți seară, Stoican a spus că echipa sa va fi obligată să o învingă pe FC Rapid, etapa viitoare, altfel el va lua în calcul să-și dea demisia.

“Nu ştiu dacă este criză la Dinamo, dar dacă nu batem pe Rapid, mă gândesc să încetăm colaborarea şi le transmit asta şi elevilor mei pe această cale. Eu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, m-am bătut pentru fiecare jucător în parte şi am încercat să le ridic moralul. Nu-mi pare rău că m-am întors la Dinamo şi sper să continuăm, dar asta doar dacă batem pe Rapid. Au trecut şi echipe mai mare prin situaţii grele şi important este important să ştii să-ţi revii. Avem nevoie de o victorie pentru ca lucrurile să intre pe făgaş normal”, a declarat Stoican, conform Mediafax.

În ceea ce priveşte înfrângerea cu CSMS Iaşi, Stoican consideră că golul a fost primit dintr-un cadou făcut de elevii săi: “Am primit un gol dintr-un cadou făcut de noi. E deranjant că oferim asemenea mingi adversarilor. A fost un meci de luptă şi îi felicit pe cei de la Iaşi că au ştiut cum să joace şi să câştige această partidă. Pentru noi este al patrulea meci fără gol marcat, deşi am avut ocazii, dar nu am reuşit să concretizăm”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

Sâmbătă, Dinamo întâlneşte Rapid, în etapa a XXVI-a a Ligii I, de la ora 19.00.

Cele mai citite

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...

Ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, a sabotat România

În această perioadă se desfășoară la Meknes cea de a XVI-a ediție a Salonului Internațional al Agriculturii din Maroc, (SIAM) 2024, cel mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă