13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO Sunderland - Chelsea, meciul portarilor. Paradele lui Pantilimon aduc un punct...

VIDEO Sunderland – Chelsea, meciul portarilor. Paradele lui Pantilimon aduc un punct uriaș echipei sale

Sunderuland, cu portarul Costel Pantilimon între buturi, a obținut un punct important în confruntarea cu liderul campionatului britanic, Chelsea Londra. Echipa lui Mourinho a încheiat doar cu 0-0 meciul de pe terenul lui Sunderland, după mai multe parade senzaționale ale fostului stelist.

Meciul făcut de Pantilimon a fost probabil cel mai mare pentru român în acest sezon. Sunderland nu a mai pierdut de patru meciuri, de când în poartă a fost introdus Pantilimon, rezultatele fiind: 3-1 (Crystal), 1-1 (Everton), 0-0 (Leicester), 0-0 (Chelsea).

Românul a menținut poarta intactă la toate cele 6 șuturi pe poartă ale londonezilor. Câteva dintre cele mai importante și mai dificile intervenții au fost la Ivanovici, Cahill sau Drogba, toți încercând să-l testeze pe român cu lovituri greu de scos.

Meciul a fost decis de cei doi portari, inclusiv goalkeeper-ul lui Chelsea reușind câteva intervenții senzaționale. Totuși Courtois a avut mai puțin de lucru față de român, Sunderland având doar 3 șuturi pe poartă.

Acesta a fost primul meci în care Chelsea nu a reușit să înscrie. De altfel Sunderland a mai urcat o poziție, până pe locul 13, după această etapă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă