10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSupercupa României: Cine va arbitra duelul Steaua - ASA Târgu Mureș

Supercupa României: Cine va arbitra duelul Steaua – ASA Târgu Mureș

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a desemnat pe centralul Radu Petrescu la partida dintre FC Steaua și ASA Târgu Mureş, din Supercupa României, ediția 2015.

Delegația trimisă la Supercupa României este formată din: Petrescu (central), Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene (asistenți), Horaţiu Feşnic şi Andrei Chivulete (arbitrii adiţionali), Aurel Oniţă (rezervă). Observatori au fost delegați Marian Salomir şi Aurel Ionescu.

FC Steaua şi ASA Târgu Mureş se vor întâlni, miercuri, de la ora 21.00, pe stadionul Farul din Constanţa, în cadrul Supercupei României 2015.

Citește și Supercupa României: Peste 200 de jandarmi, mobilizați pentru meciul de la Constanța

Steaua s-a calificat, în ceea ce este considerată drept ultima partidă a sezonului 2014-2015, după ce a cucerit atât campionatul cât și Cupa României, în timp ce ASA a ocupat locul al doilea în campionat.

 

Cele mai citite

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

Ghidul ANAF pentru frizeri, coafeze și manichiuriste

Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală, a fost publicat joi de ANAF. Ghidul poate...
Ultima oră
Pe aceeași temă