16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSupercupa României: Peste 200 de jandarmi, mobilizați pentru meciul de la Constanța

Supercupa României: Peste 200 de jandarmi, mobilizați pentru meciul de la Constanța

Peste 200 de jandarmi au fost mobilizați pentru Supercupa României, meci care va avea loc, miercuri, pe Stadionul Farul din Constanţa, între cluburile FC Steaua şi ASA Târgu Mureş.

Gruparea de Jandarmi Mobile Constanţa anunță că, pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi din jurul arenei în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion, potrivit Mediafax.

Citește și Supercupa României: Cine va arbitra duelul Steaua – ASA Târgu Mureș

Totodată, traficul rutier va fi restricţionat, începând cu ora 17.00 şi până la terminarea partidei, în imediata apropiere a stadionului, pe strazile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare suporterilor li se recomandă să vină din timp.

Jandarmeria atrage atenţia că intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Supercupa României dintre FC Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş se va disputa miercuri, de la ora 21.00, pe Stadionul Farul din Constanţa.

 

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă