10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleSuporter brazilian, arestat după ce a omorât un om cu vasul de...

Suporter brazilian, arestat după ce a omorât un om cu vasul de toaletă aruncat în stradă

Un suporter din Brazilia a fost arestat după ce a omorât un om, în urma altercațiilor de la meciul Santa Cruz-Parana. El a desprins un vas de toaletă și l-a aruncat în afara stadionului, omorând astfel un trecător.

Suporterul, bănuit că a omorât o persoană în timpul altercațiilor de la meciul din a doua ligă braziliană, a fost arestat, luni, de poliţie, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a produs vineri, când Everton Felipe Santana (23 ani) a desprins un vas de toaletă de pe Stadionul Arruda şi l-a aruncat de la înălţime în exteriorul arenei, în timpul confruntărilor dintre suporteri, izbucnite pe stadionul din Recife.

Vasul l-a atins mortal pe Paulo Ricardo Gomes da Silva (26 ani), lovit cu o forţă echivalentă unui obiect de 350 de kilograme, conform calculelor făcute de un profesor de fizică, Berlado Neto.

"Ştia ce făcea, a recunoscut fapta, dar nu a putut explica motivul", a declarat avocatul suspectului, care a adăugat că agresorului îi este ruşine de gestul său şi a oferit poliţiei informaţii despre alţi suporteri participanţi la incidente.

"O ţară care iubeşte fotbalul nu poate tolera violenţa pe stadioane", a scris pe Twitter preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, prezentând condoleanţe familiei victimei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă