12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSuporterii albanezi au înjunghiat doi oameni

Suporterii albanezi au înjunghiat doi oameni

Doi suporteri, un belgian şi un francez, au fost înjunghiați uşor după o confruntare cu un grup de albanezi în fan-zona de la Lyon, unde urmăreau pe un ecran uriaş partida dintre selecţionatele Franţei şi Albaniei (2-0), din cadrul Grupei A de la EURO 2016, informează AFP citat de Agerpres. 

Cu puţin timp înainte de marcarea celor două goluri ale Franţei, suporteri albanezi „virulenţi“ au in­trat în conflict cu fani francezi care cântau Marseieza, a pre­­­­cizat poliţia, confirmând o in­formaţie difuzată în premieră de postul de radio Europe 1. 

Unul dintre francezi a primit o lovitură de cuţit în coapsă,  în timp ce un fan belgian aflat în zona respectivă a fost înjunghiat la nivelul fesei. Loviturile au fost date de două persoane diferite, care nu au putut fi identificate, ceea ce înseamnă că cel puţin două cuţite au fost introduse în fan-zona respectivă, în ciuda controalelor de securitate. 

„E prima lovitură dură de la deschiderea fan-zonei“, a comentat un responsabil al poliţiei, care au calificat drept „îngrijorătoare“ introducerea de arme albe în zona rezervată suporterilor. 

16.000 de suporteri s-au adunat în emblematica piaţă Bellecour, pentru a urmări meciul Franţa – Albania. Stadionul din Lyon urmează să găzduiască duminică seară partida dintre reprezentativa României şi cea a Albaniei, extrem de importantă pentru „tricolori“, care speră în continuare într-o calificare în optimile de finală ale competiţiei. 

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă