13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleSURPRIZĂ IMENSĂ în sferturile Ligii Campionilor la fotbal: FC Barcelona, eliminată de...

SURPRIZĂ IMENSĂ în sferturile Ligii Campionilor la fotbal: FC Barcelona, eliminată de Atletico Madrid

Manșa retur din faza sferturilor de finală ale UEFA Champions League și-a desemnat, miercuri seară, și ultimele doua semifinaliste. În sferturile de miercuri, s-au întâlnit Atl Madrid-Barcelona și Benfica Lisabona-Bayern Munchen, iar echipele calificate au fost Atletico Madrid și Bayern Munchen.

Atletico Madrid-Barcelona, 2-0

Atletico Madrid a produs surpriza sferturilor de finală ale UEFA Champions Legue şi a eliminat Barcelona. La fel ca în precedentele trei întâlniri din acest sezon, Atletico a deschis scorul. Dacă până acum, de fiecare dată, Barcelona a învins cu 2-1, miercuri seară lucrurile s-au schimbat şi madrilenii s-au impus cu 2-0.

Prima repriză a fost dominată de oamenii lui Diego Simeone, care au ratat trei ocazii în primele 10 minute, prin Gabi, Ferreira Carrasco şi Griezmann. Golul a venit conform cursului jocului. Griezmann a înscris după un assist superb al lui Saul.

Înainte de pauză, Neymar a şutat puternic, dar Oblak a fost la post. Debutul actului secund a adus două ocazii mari ale gazdelor, un şut al lui Carrasco, prins de Ter Stegen, şi o bară a lui Saul. A urmat încă un şut al lui Griezmann, după care catalanii au trecut la conducerea jocului, fără însă a avea mari ocazii de a egala.

Godin a blocat un şut al lui Alba, iar Suarez a trimis slab, după o minge oprită de Neymar. Filipe Luis a pornit apoi într-o cursă incredibilă terminată cu un henţ făcut în careu de Iniesta. Griezmann a transformat cu emoţii penalty-ul şi a dublat avantajul gazdelor.

Finalul a fost unul nebun: catalanii au cerut penalty la un hands făcut în careu de Gabi, la un şut al lui Iniesta, dar Rizzoli a dictat lovitură liberă de la marginea careului, iar Messi a şutat peste poartă. Aceasta a fost ultima ocazie a meciului care a fost prelungit cu șase minute şi Atletico a ajuns în semifinalele Champions League.

Aceasta a fost prima oară în 14 ocazii când Barcelona nu trece mai departe într-o dublă cu Atletico, în care a câştigat prima manşă.

Benfica Lisabona-Bayern Munchen, 1-0

În Portugalia, Benfica avea o misiune aproape imposibila să treacă de nemții de la Bayern Munchen. In prima manșă s-a terminat 1-0 pentru bavarezi. 

În cealaltă partidă a serii de miercuri, Benfica și Bayern Munchen au terminat la egalitate, 2-2, deși portughezii au început foarte bine și au deschis scorul prin Jimenez, în minutul 27.

Vidal a egalat 11 minute mai târziu. După pauză tot nemții au fost cei care au continuat cu golurile și Muller și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Scorul final a fost stabilit de Talisca. Bayern a mers mai departe după 1-0 în tur.

Echipele calificate în semifinalele Ligii sunt Real Madrid, Manchester City, Atletico Madrid și Bayern Munchen. Tragerea la sorți va avea loc vineri, 15 aprilie, la ora 12:30, la Nyon.

Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă