21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăLifestyleSurpriză în Cupa Germaniei: Ce echipă a ajuns în semifinale și pe...

Surpriză în Cupa Germaniei: Ce echipă a ajuns în semifinale și pe cine întâlnește Bayern Munchen

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei, acolo unde va juca eternul derbi împotriva Borussiei Dortmund. O mare surpriză o reprezintă însă cea de a doua semifinală.

Bayern s-a calificat în penultimul act cu emoții, în urma loviturilor de departajare, scor 5-3, după 0-0 pe durata celor 120 de minute de joc. De cealaltă parte, Dortmund a trecut cu 3-2, după prelungiri, de TSG 1899 Hoffeinheim. 

O prezență surpriză, în semifinale, o reprezintă Arminia Bielefeld, o echipă evaluată la doar 7,5 milioane euro (conform transfermarkt.com), care a trecut de nume mari ale fotbalului german, precum: Borussia Mönchengladbach (5-4, după penaltiuri), Werder Bremen (3-1), Hertha Berlin (4-2, penaltiuri).

Arminia va juca, în cea de a doua semifinală, împotriva VfL Wolfsburg, revelația actualului sezon în Bundesliga. VFL a trecut de Freiburg, scor 1-0, în faza precedentă.

Cele mai citite

Consiliul de Securitate ONU se reunește de urgență după bombardamentul israelian de la Rafah

Consiliul de Securitate al ONU va avea o reuniune de urgență, în ziua de 28 mai 2024, în care va discuta atacul aerian executat...

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...
Ultima oră
Pe aceeași temă