18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSurpriză în preliminariile Euro 2016: Ungaria, învinsă cu 2-1 de Irlanda de...

Surpriză în preliminariile Euro 2016: Ungaria, învinsă cu 2-1 de Irlanda de Nord

Naționala Ungariei a oferit prima surpriză din preliminariile Euro 2016, după ce a fost învinsă, scor 1-2, pe teren propriu, de prima reprezentativă a Irlandei de Nord. Cu toate că au condus cu 1-0, ungurii au primit 2 goluri în ultimele 10 minute de joc. Cele două reprezentative evoluează în grupa F, în care se află și România.

Priskin a deschis scorul abia în minutul 75, iar Ungaria se afla la doar un sfert de oră de un rezultat previzibil, o victorie cu Irlanda de Nord, selecționată mult mai slabă în clasamentul coeficienților FIFA. Totuși irlandezii au revenit, mai întâi prin reușita lui McGinn '81 și apoi prin K. Lafferty '88.

Echipa Ungariei: Gulacsi – Vanczak, Liptak, Juhasz – Gyurcso (Lovrencsics '58), J. Varga, Tozser, Balogh – Rudolf (Kovacs '70), Nikolici (Priskin '46), Dzsudzsak. Selecţioner: Attila Pinter.

Echipa Irlandei de Nord: Carroll – McLaughlin, McAuley (Cathcart '72), Hughes, Brunt – Evans, Davis, Norwood (McKay '79), Baird – Ward (McGinn '66), K. Lafferty. Selecţioner: Michael O'Neill.

Au văzut cartonaşe galbene: Vanczak '35 / Norwood '44.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Germania: Deniz Aytekin (central) – Guido Kleve, Marco Achmuller (asistenţi) – Marco Fritz, Christian Dingert (asistenţi suplimentari) – Christoph Bornhorst (rezervă).

Cele mai citite

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă