8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleSurpriză la Cupa Mondială: Spania, eliminată după 0-2 cu Chile!

Surpriză la Cupa Mondială: Spania, eliminată după 0-2 cu Chile!

Selecționata Spaniei a fost eliminată de la Cupa Mondială după ce a pierdut și al doilea meci din faza grupelor, în fața naționalei Chile, cu scorul de 0-2. Spania a doborât recordul negativ pentru cel mai prost debut al unei campioane en titre la Cupa Mondială.

Chile a învins Spania, scor 2-0, prin golurile jucătorilor Eduardo Vargas '20 și Charles Aranguiz '43. Chile a dominat mai ales prima repriză, atunci când a fost stabilit scorul final. Practic Spania a fost eliminată de la Mondial după două reprize de coșmar, una în meciul cu Olanda și a doua în meciul cu Chile.

Jocul naționalei Chile s-a bazat foarte mult pe talentul starurilor sale Arturo Vidal (Juventus) și Alexis Sanchez (Barcelona) dar și pe coeziunea grupului. 

Chile va juca în ultima etapă cu Olanda pentru stabilirea echipei de pe primul loc, echipă care va evita Brazilia în optimi. Spania va mai juca ultimul meci din faza grupelor, împotriva Australiei, ambele echipe urmând să plece după acest meci. În prima partidă a zilei Olanda a învins Australia la limită, scor 3-2, după ce fusese condusă.

Spania a doborât recordul negativ pentru cel mai prost debut al unei campioane en titre, după ce a pierdut primele două partide și a fost eliminată. De asemeni scorul de 1-5 înregistrat cu Olanda a fost cea mai grea înfrângere suferită de o campioană en titre, în primul meci, la Cupa Mondială.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă