10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Cum arată noul echipament al Stelei. Prezentarea oficială, în Supercupa României...

FOTO. Cum arată noul echipament al Stelei. Prezentarea oficială, în Supercupa României Steaua – ASA Târgu Mureș

UPDATE. Steaua a lansat, pe internet, prima imagine cu noul echipament, care va fi folosit în sezonul 2015-2016, începând cu meciul de miercuri seara din Supercupa României.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arată noul tricou al Stelei.

—-

Steaua va prezenta, în premieră, noul său echipament pentru sezonul 2015-2016 la meciul din Supercupa României 2015, disputat miercuri, de la ora 21.00, la Constanța.

Citește și FOTO. Supercupa României: ASA Târgu Mureș a dezvăluit cum va arăta tricoul folosit contra Stelei

Fanii steliști vor avea o surpriză la meciul Steaua – ASA Târgu Mureș, campioana României urmând să prezinte un echipament complet nou. Steaua va renunța la dungile verticale, care au făcut ca echipamentul său să semene cu cel al Barcelonei, conform Prosport.

Urmărește aici Live Text Steaua – ASA Târgu Mureș: ora 21.00, Supercupa României 2015. Duel între Rădoi și Dan Petrescu

Echipamentul pentru 2015-2016 va fi unul complet roșu, cu anumite părți colorate în albastru. Steaua a mai folosit un tricou roșu, dar cu șort albastru, în perioada în care actualul antrenor Mirel Rădoi era căpitanul echipei.

Echipamentul Stelei va semăna cu cel pe care AS Roma l-a folosit în sezonul actual, cu excepția culorilor. Cel mai probabil albastrul va fi prezent doar în zona gulerului și a mânecilor.

Steaua și ASA Târgu Mureș se vor duela, miercuri, de la ora 21.00, pe stadionul Farul, din Constanța, în cea de a 17-a ediție a Supercupei României.

Citește și Astra îi dă lovitura lui Gigi Becali! Ce jucător i-a furat de la Steaua

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă