14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSurprize la Balonul de Aur: Pe cine au votat Puiu Iordănescu și...

Surprize la Balonul de Aur: Pe cine au votat Puiu Iordănescu și Marica

Reprezentanții României în juriul pentru Balonul de Aur 2014 au fost selecționerul Anghel Iordănescu și căpitanul primei reprezentative Ciprian Marica. Cei doi au avut un singur numitor comun, în ceea ce privește locul al treilea.

Selecţionerul Anghel Iordănescu i-a votat, în ordine, pe: Cristiano Ronaldo, Thomas Muller şi Lionel Messi la Balonul de Aur. Tata Puiu i-a acordat cele cinci puncte starului portughez, trei puncte lui Muller, golgheterul Cupei Mondiale 2014 și un punct lui Messi, care a ajuns în finala CM.

Căpitanul echipei naţionale, Ciprian Marica, l-a preferat, pe prima poziție pe Manuel Neuer, o alegere neobișnuită, în condițiile în care portarul lui Bayern și al naționalei Germaniei, a fost a treia opțiune pentru majoritatea votanților. Cele trei puncte ale lui Marica s-au dus la Diego Costa, în timp ce Messi a obținut doar un punct.

Thomas Muller şi Diego Costa, principalele opțiuni ale lui Marica, s-au aflat printre cei 50 de jucători nominalizaţi, cu toate că nu au prins finala.

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a cucerit al treilea Balon de Aur în cadrul galei desfăşurate la Zurich. Portughezul i-a devansat pe germanul Manuel Neuer (Bayern Munchen) şi pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

Trofeul a fost înmânat de fostul internaţional francez Thierry Henry.

Cele mai citite

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă