10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSzukala, mesaj pentru steliști: "Un memorabil capitol din viața mea se încheie"

Szukala, mesaj pentru steliști: “Un memorabil capitol din viața mea se încheie”

Internaționalul Lukasz Szukala le-a transmis suporterilor echipei Steaua un mesaj de adio, după ce echipa din Ghencea și clubul Al Ittihad au ajuns la o înțelegere pentru transferul polonezului.

Szukala a fost transferat de Al Ittihad (Arabia Saudită), echipă antrenată de Victor Pițurcă. FC Steaua a ajuns la o înțelegere cu arabii pentru ca polonezul să plece la noua sa echipă chiar din această iarnă.

"Astăzi, un memorabil capitol din viaţa mea se încheie şi o nouă aventură începe! Privesc înapoi şi mă simt mândru, privesc înainte şi sunt încrezător! Le sunt recunoscător şi le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi tuturor celor care m-au susţinut!", a scris Szukala pe contul său de Facebook.

Lukasz Szukala, alături de Lucian Sănmărtean, cel de-al doilea jucător transferat de Al Ittihad, de la Steaua, în această iarnă, au părăsit cantonamentul echipei lui Gâlcă de la Oliva Nova (Spania).

Celor doi jucători le expirau contractele în vară, astfel că Steaua a primit circa un milion de euro pentru a le da drumul la echipa lui Pițurcă încă din această iarnă.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă