22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleTamaș s-a accidentat și ar putea rata meciurile României cu Ungaria și...

Tamaș s-a accidentat și ar putea rata meciurile României cu Ungaria și Finlanda

Gabriel Tamaș s-a accidentat în meciul echipei sale, Watford, cu Bournemouth, scor 1-1 și ar putea lipsi de pe teren o perioadă îndelungată. Românul a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Accidentarea lui Tamașă a fost anunțată de clubul din Premiership, a doua ligă britanică, pe site-ul propriu. Diagnosticul, care l-ar putea ține chiar și câteva luni în afara terenului, a fost stabilit după ce Tamaș a  fost supus unei investigaţii RMN.

El s-a accidentat în minutul 32 al meciului Watford-Bournemouth, care a avut loc duminică și s-a încheiat la egalitate. Românul era la cel de al zecelea meci al său pentru echipa Watford, el semnând cu britanicii în această vară.

Gabriel Tamaş, 30 de ani, este unul dintre jucătorii preferați ai lui Pițurcă, selecționerul folosindu-l în victoria tricolorilor cu Grecia, scor 1-0. Tamaș este inclus și pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda.

Medicii britanici vor stabili în continuare perioada de recuperare de care are nevoie Tamaș, însă având în vedere accidentarea sa românul va rata următoarele două partide ale naționalei.

Cele mai citite

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă