11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleTamaș vrea să joace cu Steaua în Liga Campionilor. Ce spune despre...

Tamaș vrea să joace cu Steaua în Liga Campionilor. Ce spune despre venirea sa în Ghencea

Gabriel Tamaş vrea să ajungă în grupele Ligii Campionilor cu noua sa echipă, Steaua București. Fundașul spune că decizia de a trece la gruparea din Ghencea i-a aparținut în totalitate. 

"În ceea ce priveşte venirea mea la Steaua, vreau să se înţeleagă un singur lucru: decizia mi-a aparţinut în totalitate! Sunt unii oameni care nu mai erau băgaţi în seamă de presă şi s-au gândit să revină în atenţie legându-se de subiectul Tamaş. Le recomand să-şi vadă de treaba lor, aşa cum şi eu îmi văd de treaba mea. Am dorit să vin aici, vreau sa joc cât mai bine şi să-mi fac datoria. Am venit la un club care m-a dorit foarte mult şi mi-a oferit şansa de a juca la nivel înalt. Am 31 de ani, sper să joc cât mai mult şi, datorită acestei echipe, aş putea, într-o bună zi, să mă transfer din nou la o echipă din străinatate, pe un contract mai bun. Steaua câştigă campionatul an de an în ultima vreme, joacă în grupele competiţiilor continentale mereu, este un club urmărit în Europa şi este normal pentru orice jucător să gândească aşa cum am gândit eu. Sper să câştig campionatul cu Steaua, să ne calificăm în UEFA Champions League şi să avem rezultate cât mai bune, fiindcă oricine îşi doreşte să fie cel mai bun în meseria lui", a declarat Tamaş, conform site-ului oficial al Steaua.

"M-am acomodat foarte bine, pe cei mai mulţi dintre ei îi ştiam. Am senzaţia că aş juca de o viaţă la echipa aceasta, sincer! Am găsit aici un preparator foarte bun, foarte profesionist, cu care am lucrat exact ce am lucrat la clinica de la Roma, acolo unde m-am recuperat dupa operaţie. Ştie foarte multe şi îmi place sa lucrez cu el. Este greu pentru mine, fiindcă a trecut ceva timp de când nu am mai lucrat organizat. Am făcut deja febră musculară, dar asta este normal pentru pregătire. Încet-încet voi reveni la normal. Marţi am ieşit pentru prima dată pe teren, am alergat, am făcut câteva exerciţii. Mă simt bine şi nu ne grăbim, fiindcă mai avem o lună şi ceva până când începe campionatul. Mai am un mic deficit de masa musculară la piciorul drept, motiv pentru care am făcut antrenamente în sală. Mai continuăm aşa şi apoi voi intra pe teren. După aceea voi face pregătirea fizică, pentru a ajunge la acelaşi nivel cu colegii mei şi, când va fi aşa, voi intra la antrenamentele cu echipa. Eu sper să se întâmple cât mai repede, dar depinde şi de ce vor spune medicul şi preparatorul fizic", a mai spus Tamaş.

Fostul dinamovist Gabriel Tamaș a semnat cu Steaua la începutul acestui an, după ce, ultima dată, a evoluat la Watford (Anglia).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă