16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleTânără speranță a clubului Anji Mahacikala, ucis într-un atac armat

Tânără speranță a clubului Anji Mahacikala, ucis într-un atac armat

Un fotbalist rus, legitimat la clubul de primă ligă Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, a fost ucis în urma unui atac armat care a avut loc asupra mașinii sale.

În vârstă de 20 de ani, Magomedov, care juca pentru echipa a doua a clubului Anji Mahacikala, a încetat din viaţă după ce persoane necunoscute au tras cu mitraliera asupra maşinii sale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Mediafax.

Magomedov a jucat fotbal sâmbătă seară, împreună cu mai mulţi prieteni, iar în momentul atacului se deplasa la casa părinţilor săi, aflată în localitatea Novokuli. "Pe la miezul nopţii, jucătorul şi-a sunat familia ca să o anunţe că este în drum spre casă. La scurt timp după apel, familia a auzit focuri de armă automată. Când au ieşit la poartă, membrii familiei l-au văzut pe Gasan însâgerat în maşina în care se trăsese cu mitraliera. Era prea târziu ca să mai fie salvat, iar Gasan a murit în drum spre spital", se arată într-un comunicat al clubului.

Poliţia încă nu i-a identificat pe atacatori. "Un lucru este sigur: în niciun caz Magomed nu a provocat atacul", adaugă sursa citată.

Gasan Magomedov ar fi împlinit 21 de ani la 17 ianuarie.

Clubul Anji, unul cu buget nelimitat în urmă cu doar 2 ani, a intrat în colaps după ce finanțatorul său a avut probleme și nu a mai putut susține activitatea echipei de fotbal. Majoritatea vedetelor au fost vândute, iar echipa se baza pe jucători de viitor precum Magomedov.

Cele mai citite

Cinci locuri în Liga Campionilor pentru Germania, în sezonul viitor! Victoria lui Dortmund cu PSG, decisivă

Germania va trimite cinci formații în ediția viitoare a Ligii Campionilor, după ce şi-a asigurat locul doi în clasamentul UEFA din acest sezon, grație...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Medicii din Iași au transplantat organe prelevate de la un donator din Bulgaria

Medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de la un donator aflat în moarte cerebrală din Bulgaria, pe baza protocolului de colaborare în domeniu...
Ultima oră
Pe aceeași temă