9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleTatăl lui Neșu va fi înmormântat miercuri. Jucătorii U Cluj participă la...

Tatăl lui Neșu va fi înmormântat miercuri. Jucătorii U Cluj participă la funerarii

Fostul fotbalist Mihai Neșu îi va avea alături, la înmormântarea tatălui său, pe jucătorii și oficialii clubului Universitatea Cluj. Mircea Neși, decedat după o supradoză de medicamente, va fi înmormântat miercuri.

"Tatăl lui Mihai se afla de o săptămână la terapie intensivă la un spital din Oradea, iar medicii anunţaseră familia că se poate întâmpla orice. Înmormântarea va avea loc miercuri şi o să participăm şi noi împreună cu lotul echipei", a declarat Vlad Munteanu, preşedintele grupării ardelene, potrivit Mediafax.

Mircea Neşu, tatăl fotbalistului Mihai Neşu, fost component al naţionalei României şi al echipelor Steaua şi FC Utrecht, a murit, luni dimineaţă, la un spital din Oradea, unde fusese internat în stare gravă după ce a luat o doză foarte mare de medicamente, afirmă surse medicale.

Mircea Neşu, în vârstă de 74 de ani, a fost internat la Spitalul Judeţean din Oradea în 12 octombrie, în stare foarte gravă, după ce a înghiţit o cantitate mare de medicamente, pe fondul unei depresii severe, provocate atât de decesul soţiei sale, în această primăvară, cât şi de faptul că suferea de o boală incurabilă, iar fiul său este imobilizat în cărucior.

Medic de profesie, Mircea Neşu a fost jucător de fotbal la Universitatea Cluj în timpul studenţiei, respectiv în anii '60, şi arbitru internaţional de fotbal.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă