14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleTătărușanu are postul asigurat, chiar dacă a gafat la debutul în Serie...

Tătărușanu are postul asigurat, chiar dacă a gafat la debutul în Serie A

Ciprian Tătărușanu va continua să fie folosit titular în poarta Fiorentinei de către tehnicianul Vicenzo Montella. Românul a debutat în Serie A într-un meci cu Parma, pierdut cu 1-0 în urma unei gafe în apărare.

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Vincenzo Montella, a declarat, după înfrângerea din meciul cu FC Parma, că portarul Ciprian Tătăruşanu va fi în continuare titular, potrivit presei italiene, citată de Mediafax.

"Am cântărit foarte mult şi am decis că Tătăruşanu îmi oferă în acest moment mai multe garanţii decât Neto. Brazilianul nu este cu gândul aici, iar Tătăruşanu este un portar de mare calitate. A şi demonstrat acest lucru. Tătăruşanu va fi în continuare titular", a spus Montella.

Tehnicianul Fiorentinei consideră că formaţiei sale i-a lipsit luciditatea la finalizare în meciul cu Parma: "Am fost lipsiţi de noroc. Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea la finalizare. Adversarul a avut un singur şut pe poartă şi a câştigat".

Echipa AC Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu titular, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia FC Parma, ultima clasată în Serie A, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

Tătăruşanu, aflat la debutul în Serie A, a jucat tot meciul. Fostul stelist, care a fost rezervă în primele 16 etape, a beneficiat de faptul că portarul Norberto Neto nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vară, astfel că antrenorul Vincenzo Montella a decis să-l scoată pe brazilian din primul 11.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Costa, în minutul 11.

Fiorentina a rata un penalti în minutul 35, prin Mario Gomez, şi a evoluat în inferioritate numerică după eliminăriule lui Rodriguez '79 şi Savici '86.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...
Ultima oră
Pe aceeași temă