12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleTătărușanu va avea concurență la Fiorentina. Noul portar al echipei viole

Tătărușanu va avea concurență la Fiorentina. Noul portar al echipei viole

Fiorentina a transferat un nou jucător, pentru postul de portar, după ce Neto a refuzat prelungirea contractului. Tătărușanu, devenit ulterior titular, va avea acum concurență între buturi.

Portarul Antonio Rosati a semnat un contract pe un an şi jumătate cu AC Fiorentina, el fiind transferat definitiv de la Napoli. El a mai evoluat la echipa violă între ianuarie – iunie 2014, când a fost împrumutat de la napoletani.

Totuși Rosati va fi doar rezerva lui Ciprian Tătăruşanu, românul urmând să fie în continuare titular. Nu este însă exclus ca Rosati să îl înlocuiască pe român, dacă fostul stelist va mai gafa în poarta violă. Tătărușanu a evoluat în primele două meciuri ale anului din Serie A, o înfrângere cu Parma (0-1) și o victorie cu Palermo (4-3). Românul nu a fost constant în poartă, gafând la golul din partida cu Parma.

Rosati are totuși 31 de ani și este greu de crezut că va mai rămâne la Fiorentina după această perioadă contractuală. El a mai evoluat în cariera sa la echipele US Lecce, Sambenedettese şi Sassuolo.

Titularul din poarta Fiorentinei, brazilianul Norberto Neto, a anunţat că nu îşi va prelungi contractul, din vară urmând să fie liber de contract. Decizia lui Neto i-a înfuriat pe oficialii clubului, care au decis ca titular să fie de acum înainte Neto.

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă