12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleTENIS: Florin Mergea, posibilă ruptură de Bopanna. Care este motivul

TENIS: Florin Mergea, posibilă ruptură de Bopanna. Care este motivul

Tenismanul român Florin Mergea și-ar putea încheia colaborarea cu indianul Rohan Bopanna, după rezultatele recente în competițiile de dublu și înfrângerea de la Wimbledon. 

Florin Mergea a declarat, pentru Treizecizero.ro, că, din păcate, lipsa colaborării în timpul partidelor este cea mai mare problemă a evoluției din ultimele luni alături de indianul Bopanna. În atare condiții, situația este fără ieșire în accepțiunea românului, motiv pentru care Mergea va anunța în curând dacă va mai continua sau nu alături de Rohan Bopana.

Cap de serie numarul 6, perechea româno-indiană a fost eliminată în optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a pierdut in fața cuplului Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), scor 2-6, 6-3, 6-4, 6-7 (6-8), 8-6.

Meciul a durat două ore si 55 de minute, iar pentru parcursul de la Wimbledon, Mergea si Bopanna au primit 23.250 de lire sterline si 240 de puncte în clasamentul ATP de dublu. 

Florin Mergea si Rohan Bopanna au ajuns anul trecut până în semifinale la Wimbledon, unde au fost eliminați de perechea romano-olandeză Horia Tecau/Jean-Julien Roger, scor  6-4, 2-6, 3-6, 6-4, 13-11.

După eliminarea din competiția de dublu la Wimbledon, Florin Mergea se va prezenta săptămâna aceasta la Cluj, unde va începe pregătirea pentru partida contra Spaniei, care se va derula în perioada 15-17 Iulie.

Cele mai citite

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...
Ultima oră
Pe aceeași temă