15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleThomas Muller: Obiectivul meu este titlul mondial. Nu mă interesează încă o...

Thomas Muller: Obiectivul meu este titlul mondial. Nu mă interesează încă o Gheată de Aur

Atacantul naționalei Germaniei, Thomas Muller, star al lui Bayern Munchen, a declarat că pentru el obiectivul este câștigarea titlului mondial, dorindu-și să se întoarcă acasă cu trofeul Cupei Mondiale. Muller, care a fost golgheter al ediției din 2010 a Cupei Mondiale, declară înaintea meciului SUA – Germania, din grupa G, că nu este interesat de o nouă Gheată de Aur.

"Am câștigat Gheata de Aur cu patru ani în urmă și sincer să fiu nu știu unde să mai pun un nou astfel de trofeu", a declarat Muller, potrivit site-ului oficial al FIFA. El a fost golgheter în 2010 cu 5 goluri, însă la acest turneu are deja 3 goluri înscrise, în primul meci, când a reușit un hat-trick împotriva Portugaliei. În acest moment golgheter al CM din Brazilia este chiar atacantul țării gazdă, Neymar, cu 4 reușite.

"Nu a fost niciodată obiectivul meu să fiu golgheter, ci mai de grabă acela de a fi campion. Desigur, e plăcut să-ți vezi numele în top, dar asta nu e mare lucru. Este un alt trofeu, care e cu mult mai prețios." 

Germanul a vorbit și despre șansele echipei sale, avertizându-și viitori adversari că scopul Germaniei a fost și rămâne în continuare acela de a fi o națională dificilă. "Noi nu jucăm mingi lungi. Nu acesta e stilul nostru. Ne place să avem posesia și cred că ne îndreptăm în direcția corectă", a mai spus jucătorul german.

El vrea să fie introdus pe teren în ultimul meci din faza grupelor, contra SUA, de pe 26 iunie, ora 19.00, cu toate că a suferit o accidentare în ultimul meci. El s-a lovit deasupra arcadei, însă declară că rana a arătat mai rău decât a fost cazul.

Germania va lupta cu SUA pentru supremația în grupa G.

Cele mai citite

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă