9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleThriller în Liga Campionilor: Bayern, scor de tenis cu Porto. Barcelona trece...

Thriller în Liga Campionilor: Bayern, scor de tenis cu Porto. Barcelona trece la pas de PSG

Primele două semifinaliste ale Ligii Campionilor sunt Bayern Munchen și FC Barcelona, care au trecut la scor de adversarele lor, FC Porto, respectiv PSG. 

Bayern Munchen a eliminat-o pe FC Porto cu scorul general de 7-4, după ce, marți, pe Allianz Arena, le-a administrat portughezilor un dureros 6-1. Elevii lui Guardiola avea de întors un 1-3, înregistrat la Porto, astfel că nemții au dat totul din primul minut. Bayern a rezolvat meciul încă din primele 20 de minute ale partidei, la scorul de 2-0 fiind deja calificată. Totușii Bayern nu s-a oprit aici, iar la pauză a intrat cu scorul de 5-0, amintind de înfrângerea uluitoare pe care Germania i-a administrat-o Braziliei, la Cupa Mondială.

Goluri Bayern – Porto: Thiago Alcántara '14, Boateng '22, Lewandowski '27, '40, Müller '36, Xabi '88 – Martínez '73. La Munchen s-au acordat 6 galbene, doar 1 gazdelor. Două dintre galbenele portughezilor au fost luate de Marcano, care a fost astfel eliminat în minutul 87.

Barcelona a trecut fără probleme de PSG, având avantajul unui scor de 3-1 din tur. După cum anunța încă de dinaintea partidei și tehnicianul catalanilor, Luis Enrique, Barcelona a încercat să înscrie cât mai rapid pentru a avea un meci ușor, ceea ce s-a și întâmplat.

Golurile partidei de pe Camp Nou au fost înscrise de Neymar, care a reușit dubla în minutele 14 și 34. Astfel, Barcelona s-a calificat în semifinale cu scorul de general de 5-1. Singurul cartonaș galben al partidei a fost văzut de David Luiz încă din minutul 3.

Ultimele două semifinaliste vor fi aflate miercuri, Real Madrid urmând să primească vizita lui Atletico Madrid, după 0-0 pe Vicente Calderon, în timp ce AS Monaco va juca, pe teren propriu, împotriva lui Juventus, după 0-1 în tur.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă