20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel...

TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel scump vs Cel mai eficient din lume

Fotbalul poate fi o afacere bănoasă pentru magnații care investesc zeci de milioane de euro în transferuri uluitoare în campionatele din vestul Europei. De cele mai multe ori însă, aceștia trebuie să aibă un "sac fără fund" pentru a le satisface pretențiile celor mai buni tehnicieni din lume.

Cluburi precum Chelsea, Real Madrid și, în ultimii ani, Manchester United cheltuie sume uriașe, care ar fi suficiente pentru a cumpăra anual toate echipele din campionatele din Europa de Sud-Est, inclusiv Liga I. 

Eficiența antrenorilor este greu de contabilizat, însă, dacă ea poate fi calculată în vreun fel, atunci cel mai bun raport este cel între trofeele câștigate și sumele cheltuite, astfel că mai puțini bani cheltuiți pe un trofeu înseamnă o eficiență mai mare a unui tehnician.

Deschide galeria pentru a vedea un TOP 10 Antrenori care au cheltuit cel mai mult – de la cel mai eficient (cei mai puțini bani cheltuiți pe un trofeu) la cel mai costisitor.

Antrenori precum Jose Mourinho, Pepp Guardiola sau Carlo Ancelotti se află în top 10 al celor mai cheltuitori antrenori din lume, însă unii dintre aceștia au reușit și performanțe incredibile. 

Astfel, printre cele mai puternice transferuri din ultimii ani se numără: trecerea lui Cristiano Ronaldo (de la Manchester U. la Real Madrid), Gareth Bale (Tottenham – Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid – Manchester U.).

Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă