19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat...

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City și cine e puștiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescentă pe piața transferurilor iar granzii Europei și-au întărit loturile înainte să înceapă cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzația verii a fost un puști, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Barcelona, Real Madrid sau Manchester City rămân principala amenințare pentru următorul sezon de Liga Campionilor, însă perioada de transferuri încă nu s-a încheiat iar cluburile mari încă luptă pentru semnăturile unor superjucători, precum Cristiano Ronaldo, care este dorit în continuare de Manchester United.

Cel mai important transfer al verii este cel realizat de Manchester United, care a cumpărat, pentru mai bine de 60 milioane euro, un jucător de numai 20 de ani, care face deja senzație la naționala Angliei. Un alt transfer este însă cel mai scump din această vară.

Vezi în galeria foto TOP 25 cele mai scumpe și mai importante transferuri ale verii

În timp ce Manchester City și PSG au cumpărat cei mai scump jucător ai verii, cel puțin până la data de 5 august, Barcelona a rupt gura târgului după ce a luat unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Atletico Madrid, de asemenea unul dintre liderii naționalei Turciei. 

Citește și Hagi, cel mai bun jucător străin din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele mai tari transferuri

Mutări interesante au fost făcute chiar și fără bani, printre jucătorii liberi de contract care au schimbat echipa numărându-se și nume foarte mari, precum Falcao. De asemenea unul dintre transferurile care ar putea produce senzație în Spania în următorii doi ani, a fost venirea, la Sevilla, a unuia dintre cei mai talentați jucători ucraineni din ultimii ani. Cu puțin noroc va avea șanse mari să ajungă în următorii doi ani pe urmele lui Rakitici, la Barcelona.

Perioada de transferuri se încheie în majoritatea campionatelor la data de 1 septembrie, astfel că luna august va fi de asemenea una de foc.

 

 

 

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă