12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleTorje, aproape de un transfer la Fenerbahce, vicempioana Turciei

Torje, aproape de un transfer la Fenerbahce, vicempioana Turciei

Mijlocaşul Gabriel Torje este foarte aproape de un transfer la vicecampioana Turciei, care se află în tratative pentru a-și asigura serviciile românului în sezonul viitor.

Mijlocașul, împrumutat de Udinese la Konyaspor, ar putea ajunge la o echipă cu pretenții la titlu în Turcia, conform tuttomercatoweb.com.

Discuții ar fi existat între cele două părți încă din luna martie, atunci când a fost vehiculată suma de 5 milioane euro, pe care Fenerbahce ar fi dispusă să o plătească pentru român.

Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani trece printr-o formă foarte bună, resimțită atât la echipa de club, cât și la națională. El a marcat 5 goluri în cele 27 meciuri disputate pentru Konyaspor în acest sezon.

Konyaspor a terminat pe locul 8 în acest sezon, în prima ligă din Turcia.

Torje a ajuns la Udinese în 2011, după ce jucase anterior la Dinamo. Au urmat pentru el Granada, Espanyol Barcelona şi Konyaspor, unde a evoluat sub formă de împrumut. Torje a intrat în ultimul an de contract cu Udinese.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă