11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleUPDATE. Tade a semnat pe trei sezoane cu Steaua! Trencin ar putea...

UPDATE. Tade a semnat pe trei sezoane cu Steaua! Trencin ar putea fi prima sa “victimă”

UPDATE: Gregory Tade a semnat un contract pe trei sezoane cu Steaua. Atacantul în vârstă de 28 de ani, va fi inclus pe lista UEFA pentru meciul cu Trencin, astfel că el ar putea debuta marți seară.

—-

Mutarea lui Gregory Tade, fostul atacant al lui CFR Cluj, la Steaua, a fost finalizată, luni, după ce în ultimele zile au existat mai multe discuții între campioana României și echipa ardeleană.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a spus că Tade va avea drept de joc în duelul Trencin – Steaua, din turul al doilea al Ligii Campionilor.

“Ne-am înţeles cu Steaua în noaptea asta, iar acum dimineaţă am semnat actele de transfer. Tade este jucătorul Stelei, este deja la Bucureşti. Din punct de vedere financiar suntem mulţumiţi. Sigur că puteam obţine mai mult pentru Tade în străinătate, dar am ales această variantă, mai ales că şi jucătorul şi-a dorit să meargă la Steaua”, a spus Mureşan, potrivit Mediafax.

Citește și Liga I: Rezultatele și programul primei etapa din sezonul 2015/2016

Preşedintele grupării CFR Cluj susţine că Tade va avea drept de joc pentru Steaua inclusiv în meciul programat, marţi, în deplasare cu AS Trencin din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. “Regulamentul UEFA permite anumite modificări în lotul trimis pe ultima sută de metri. Cei de la Steaua l-au legitimat repede şi urmează să înştiinţeze UEFA despre acest fapt. Nu va fi nicio problemă, sunt sigur că Tade va juca în meciul cu Trencin”, a precizat Iuliu Mureşan.

În vârstă de 28 de ani, Gregory Tade a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle şi St. Johnstone. Atacantul francez a fost transferat de CFR Cluj la 1 iulie 2013 şi este golgheterul ediţiei trecute a Ligii I cu 18 reuşite.

 

 

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă