13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleTrei jucători de la naţională au mici probleme, dar vor fi apţi...

Trei jucători de la naţională au mici probleme, dar vor fi apţi mâine,pentru meciul cu Finlanda

Alexandru Maxim, Dragoş Grigore şi Lucian Sânmărtean au ceva probleme fizice, dar vor fi recuperaţi până la ora meciului, este mesajul lui Victor Piţurcă pentru fanii tricolorilor.

"Jucătorii echipei noastre naţionale sunt în regulă, mai sunt mici probleme, dar până mâine seară sper ca toţi să fie apţi de joc. Maxim are o lovitură la genunchi, a avut nevoie de intervenţia doctorului. I-a dat drumul. Dragoş Grigore are şi el o lovitură extrem de puternică şi Sânmărtean, care încă mai resimte acea încărcătură la gamba piciorului drept. Însă nu cred că vor fi probleme. Încă nu m-am gândit la primul 11, până mâine la prânz când vom avea şedinţă tehnică mă voi hotărî", a spus Piţurcă, la conferinţa de presă dinaintea jocului cu Finlanda.

Adversarul de mâine este unul puternic, care a făcut un salt calitativ important în ultima perioadă, spune Piţurcă. "Acest meci este extrem de important după cele două puncte pierdute acasă împotriva Ungariei. Ştiu că la nivel de echipă naţională s-a făcut un salt calitativ deosebit, ştiu că echipa naţională a Finlandei este în momentul acesta o echipă extrem de puternică, cu un joc extrem de periculos, însă noi vom încerca să câştigăm acest joc de mâine seară. Jocul Finlandei este unul aparte, toată echipă participă la faza devensivă şi pot aduce 5-6 jucători în careul advers, sunt foarte buni de la mijloc în sus", a menţionat selecţionerul, potrivit Mediafax.

Întrebat cu ce sentimente revine pe Stadionul Olimpic din Helsinki, unde a marcat un gol pentru Steaua, sinonim cu o calificare în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, după meciul cu Kuusysi Lahti, din 1986, Piţurcă a răspuns: "După acel meci am mai jucat un meci pe acest stadion cu echipa României. E un sentiment de plăcere, îmi dă psihic o încredere deosebită că vom câştiga şi meciul de mâine seară. Am participat la două acţiuni pe acest stadion şi le-am câştigat pe amândouă."

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016. Următorul meci din preliminarii al echipei naţionale este programat,mâinei, de la ora 21.45, în deplasare, cu Finlanda.

 

 

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă