13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrei puncte esenţiale pentru Săgeata Năvodari

Trei puncte esenţiale pentru Săgeata Năvodari

Într-o perioadă de mari incertitudini, Săgeata Năvodari merge brici. Paradoxal, fără manager şi antrenor principal, jucătorii din Năvodari au reuşit să lege două succese de importanţă capitală, iar mâine au şansa să elimine din cursa pentru promovare o rivală, Brăila fiind un adversar care poate pune mari probleme pe litoral. Un succes, evident dorit de toată lumea, ar clarifica și mai mult clasamentul, iar iarna ar putea însemna o revenire la proiectul iniţial de la Săgeata, unul care prevedea promovarea şi apoi o dezvoltare a echipei în Liga I.

„Brăila arată bine. Am văzut multe meciuri de-ale lor şi am constatat că au un nucleu de jucători foarte bun, format din 4-5 jucători peste media Ligii a II-a. Sper totuşi să fie un meci uşor. Băieţii n-au resimţit mult şocul schimbărilor de la echipă şi
s-au pregătit foarte bine, astfel că sunt optimist în privinţa partidei de sâmbătă. Pentru jucători a însemnat mult succesul de la Dorohoi şi asta nu poate decât să mă bucure. Faptul că trecem printr-o perioadă de incertitudini, dar reuşim să câştigăm înseamnă că muncim bine. Eu cunosc bine jucătorii şi îmi este mai uşor să lucrez cu ei, mai ales că am o relaţie foarte bună cu majoritatea componenţilor lotului. Dacă am rămas aici înseamnă că vreau să muncesc şi să am rezultate, nu doar să fiu o manta de vreme rea, iar jucătorii înţeleg asta. Am alt stil, mai apropiat de fotbalişti, şi poate de aceea răspund altfel la solicitările mele“, a declarat Gheorghe Butoiu, interimarul care ar putea deveni principal atunci când Cătălin Anghel va lua o decizie în privinţa „mariajului“ cu Săgeata.

Vești pozitive

Dinspre jucători, veştile par a fi tot pozitive.

Mijlocaşul Marian Chiţu, unul dintre cei mai constanţi jucători de la Săgeata, crede că problemele se vor rezolva în scurt timp, iar fotbaliştii pot avea o mare contribuţie la redresarea corabiei. Opinia echipei despre Brăila? Un adversar de temut, dar nu de bătut.

„Va fi un meci greu de ambele părţi. Trebuie să muncim pe un teren care nu ştiu cât rezistă. Trebuie să marcăm repede pentru a ne face meciul uşor. Au jucători buni, dar cred că suntem favoriţi. Problemele ne afectează numai în afara terenului, iar lumea trebuie să ştie că noi rămânem profesionişti, iar când intrăm pe teren dăm totul“, a declarat mijlocașul.

11.00 este ora de la care se va disputa, mâine, partida Săgeata-FC Brăila, pe stadionul Flacăra din Năvodari.

OBIECTIV

“Vrem să promovăm“

“Noi vrem să promovăm, pentru că de aceea am venit la Năvodari, iar atât timp cât sunt şanse, noi nu renunţăm. Probabil că iarna va fi un moment care va decide viitorul echipei.

Terenurile sunt grele deja, iar vremea joacă feste. Poate că ar fi benefică o decizie similară cu cea de anul trecut, când s-au amânat două etape. Calitatea jocului scade mult, iar spectatorii sunt privaţi de un spectacol sportiv“, a declarat Marian Chiţu.

 

Săgeata Năvodari speră la a treia victorie consecutivă

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă